Hur gammal var du när du börja?

Jag är lite intresserad av vad ni har för snushistoria, vad var det som fick er att börja och hur gamla var ni när ni tog första snusen?

Själv började jag snusa när jag var 14 år. Jag var i Frankrike med några vänner och satt runt en lägereld. Vi grillade korv och hade det gött, egentligen var kvällen helt planlös. 


Min dåvarande bästa vän tog då fram en dosa lössnus och tyckte att jag skulle ta och baka en go kula. Jag hade ju aldrig testat snus innan men jag tänkte att det var väl bara att köra?

Så jag tog tag i snusdosan stoppade lite snus i min handflata och började baka. När jag väl stoppade in snusen kände jag en otrolig känsla av välmående, det var som magi. Jag blev kär i snuset direkt. Det var ju tyvärr lite svårare att köpa snus i Frankrike så jag fick vänta tills vi landade i Sverige igen. Så fort vi kommit hem så sprang jag direkt till kiosken för att köpa mig en dosa snus. Jag minns det så väl, det blev en Ettan snus. Jag bestämde mig för att fortsätta med lössnus och har fortsatt med det hela livet efter den dagen.

Ni får gärna kommentera med era snus-historier och berätta vad det var som fick er att börja med guldet.