Leechstore har det man behöver

Ni som följt mig länge vet att jag är en riktig sportfiske-nörd. Säsongen har börjat och jag har redan varit ute och fiskat ett par gånger, utan framgång tyvärr, vattnet är fortfarande kallt vilket gör att fiskarna är bra mycket mer svårflörtade än när vattnet är varmt.

Som jag skrev ovan så har jag varit ute ett par gånger och vanligtvis så tar jag alltid med mig mina fiskeglasögon vare sig det är molnigt eller soligt. Fiskeglasögon har ett polariseringsfilter vilket gör det mindre ansträngande för ögonen och du ser kontraster bättre vilket gör att du många gånger kan se fisken under vattnet, men jag har inte lyckats hitta dom, jag har verkligen vänt upp och ner på hela lägenheten men dom finns ingenstans.

Nya sport fiskeglasögon

Eftersom jag inte kunnat hitta dom trots att jag letat överallt så finns det inget annat att göra än att beställa nya vilket jag har gjort. Jag borde få dom levererade idag.

Om du som läser detta fiskar men inte använder dig av polariserade glasögon så måste jag bara övertyga dig om att testa, du kommer att märka en sån otrolig skillnad och jag kan försäkra dig om att du kommer att ta med dom vid varje fiskepass.

Alright mina vänner, jobbet kallar så vi hörs en annan dag. Skitfiske på er.