Nytt projekt – 3d arkitektur visualisering av Seaview Nynäshamn

3D arkitektur visualisering  i specialform

Vårt senaste projekt är väldigt spännande och speciellt. Uppdraget gick ut på att skapa en detaljerad 3D modell av en byggnad och sedan integrera byggnaden i en HD film. Resultatet skulle bli en sammanslagning mellan vanlig film och 3D.

Om Seaview Nynäshamn

Seaviews arkitektur är unik och dess slingrande form öppnar oanade möjligheter till närkontakt med vår vackra skärgård. Genom sin utformning och med 260 lägenheter i upp til120 våningar väntas Seaview bli ett tydligt landmärke i Nynäshamn likväl som längs den svenska kusten.

3D modellen

Kunden hade endast en layout ritning i PDF. Vi fick då skapa en 3D modell från grunden och arbetade mycket med att få fram detaljrikedomen och realism nivån.

The Flash Player and a browser with Javascript support are needed.

3D Animationen och HD film integreringen

Att ta in en 3D modell och animera den inne i en befintlig film var utmanande. Vi arbetade mycket med att få ljuset och materialet att passa omgivningen, samtidigt lades stor vikt vid att få kamera vinklar att röra i perfekt takt.

Resultatet:

Kundcitat

Tack för hjälpen, ni lyckades åstadkomma det vi ville ha hjälp med. Trots att vi sitter i Stockholm och ni i Malmö. Och utan att vi aldrig träffats IRL”  Ulf Portnoff

Se hela filmen om Seaview Nynäshamn här; http://www.seaviewnynashamn.se/