Tjena Boys!

Hur e läget? Med mig är de asbra. Kom precis hem från jobbet men ska strax dra och träna. 

Stoffe ringde och vill köra ett armpass och vem tackar inte nej till de? Försöker ju träna så mycket som möjligt nu för att rippa till kroppen inför sommaren. 

Satt förra veckan med Stoffe och vi kikade runt lite på olika kosttillskott. Känner att jag verkligen vill få i mig bra grejer nu för att lyckas med träningen. Vi satt i alla fall och sökte runt och kom in på sportkost.se. De har typ alla bra grejer jag behöver fylla på med för mina kosttillskott. Hittade tom lite nya träningskläder vilket var nice.  

Stoffe köpte även han på sig lite nya kosttillskott med lite nya smaker. Dock brukar han vara så dålig på att använda de han köper. De står alltid bara o blir gammalt men nu ska jag vara på honom. Vill han ha ökat resultat så är de kosttillskott som gäller, de är sen gammalt. 

Ah nu ska jag i alla fall dra till gymmet och köra ett riktigt kött pass. Allt för att komma i form till sommaren eller ah i bättre form i alla fall. Stoffe har ju precis börjat med träningen igen så han får man ju vara på extra. Men de är kul att ha någon att träna med, de gör ju de roligare för mig att gå dit också. 

Ha de gött boys så hörs vi när jag fått hem mina nya grejer! 

Hade